VIKTIG: Sørg alltid for at alle dører er lukket og låst når du forlater bygget.

Securitas
Har du låst deg ute eller akutt behov for hjelp? Utenom Sammens arbeidstid kan du, hele døgnet, henvende deg til vakttelefonen til Securitas på tlf. 22 88 14 79.

Søppel
På området utenfor 1. etasje står det fire søppelsjakter formet som sylindere. Pass på å bruke disse riktig slik at de ikke overfylles. Papp og papir kastes i containeren utenfor 2. etasje. Plastemballasje og glass kastes i containere som er plassert langs veien til SPAR Karensfryd.

Bod
Alle har tilgang til bod for lagring av utstyr. Boden finner du i 1. etasje. Sett ikke verdifulle gjenstander i boden og sørg alltid for at den er forsvarlig låst. Vær oppmerksom på at lagring i bod er på eget ansvar.

Butikker
De nærmeste dagligvarebutikkene er REMA 1000 Gyldenpris (Michael Krohns gate 86), SPAR Karensfryd (Frydenbølien 17) eller Bunnpris Damsgård (Damsgårdsveien 82).

Post
For at post skal komme til riktig postkasse, er det viktig at posten alltid merkes med romnummeret ditt. Pakker blir som regel sendt til post i butikk ved Coop Extra Danmarksplass (Solheimsgaten 33).

Vaktmester
Ved feil og mangler kan du melde dette her.

Mer informasjon finnes også her.

Ta kontakt med TU på tu@gyldenpris.no eller på Facebook dersom du har spørsmål.